Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Знані черкаські дитячі колективи на вихідних "заробили" 44 нагороди

Дата: 01.12.2021 15:11
Кількість переглядів: 13

Плідними були минулі вихідні для двох танцювальних колективів позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради: Народного художнього колективу «Театр танцю «ТАІР» та Народного художнього танцювального колективу «Вікторія». Юні танцівники змагалися за звання кращих у світі хореографічного мистецтва на наймасовішому заході, який приймала столиця упродовж 26 – 28 листопада.

Знані дитячі колективи не лише в обласному центрі, а й далеко за його межами, демонстрували свою танцювальну майстерність у Чемпіонаті України, Національній Першості, Всеукраїнських відкритих змаганнях зі стріт дисциплін, IDF ranking competition Першості Світу та Міжнародному фестивалі з шоу дисциплін  «LIFE IN DANCE». 44 призові нагороди здобули у великій дружній конкуренції та «запеклій боротьбі» талановиті діти Центру.  

Пишаємося тим, що не зважаючи на величезну кількість учасників танцювального дійства, вихованці Багатопрофільного молодіжного центру привезли до рідного міста заслужену перемогу!


« повернутися

Вхід для адміністратора