Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Монумент «Борцям за волю України» підсвітили синьо-жовтими кольорами 

Дата: 23.08.2022 15:17
Кількість переглядів: 15

Щороку напередодні Дня Незалежності України ми вшановуємо одну із головних національних святинь – Державний Прапор України.

Державний прапор, як символ нашої країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Під час історичних звершень він ставав уособленням боротьби за національні та соціальні права українців. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство нашої рідної землі.

Сьогодні, 22 серпня до Дня Державного Прапора України на Алеї Слави відбувся музично-патріотичний проєкт з кульмінаційним підсвіченням кольорами Державного Прапора монументу «Борцям за волю України».

Присутні мали змогу насолодитися музичними творами у виконанні ансамблю «Акварелі» міського Будинку культури ім. І. Кулика (керівник Альона Сергєєва).

Наприкінці заходу, одночасно з спільним виконанням Гімну України, Алея Слави та монумент «Борцям за волю України» засвітилися синьо-жовтими кольорами.

Щиро віримо в довгоочікуваний мир, коли синьо-жовтий прапор замайорить над усією Україною, яка буде лише процвітати день за днем.


« повернутися

Вхід для адміністратора