Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаських освітян відзначили на нараді під головуванням Міністра освіти та науки України

Дата: 27.01.2023 15:22
Кількість переглядів: 17

Вчора, під час робочої наради за участі Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета разом з обласними очільниками, міським головою Анатолієм Бондаренком, та представниками силових структур і територіальних громад області, були обговорені нагальні питання організації освітнього процесу в умовах військового стану, особливостей освітнього процесу в Черкаській області та напрямки подальшої співпраці.

З перших днів війни черкаські освітяни об’єдналися та створили свій власний фронт, вони показали свою самовідданість та незламність у сьогоденних реаліях. Як визнання за важку та наполегливу працю, педагоги міста та області отримали державні нагороди.

Так, відзнаками Міністерства освіти і науки України нагородили працівників Черкаської спеціалізованої школи №20, а саме Юлію Бевзу - вчительку історії та правознавства і вчительку музики Наталію Висоцьку.

«Вітаю з заслуженими нагородами наших освітян. Педагоги не лише супроводжують молодь у здобутті корисних знань, а й розкривають таланти й допомагають обрати життєвий шлях. Саме завдяки вчителям молоді українці опановують різні науки й важливі дисципліни», - зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора