Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Друга зміна розпочинає своє стажування!

Дата: 22.02.2023 15:26
Кількість переглядів: 15

63 учні зустрілися з керівниками практики та узгодили аспекти стажування, яке триватиме протягом трьох тижнів. Також діти мали змогу безпосередньо поспілкуватися про різні сфери життя Черкас із міським головою Анатолієм Бондаренком та його профільною заступницею Анастасією Чубіною.

«Сподіваємося, що під час стажування ви отримаєте корисні для себе знання, які допоможуть обрати майбутню професію. Хотілося б, щоб ви взяли з цієї практики найкраще й зрозуміли, як функціонує місто загалом. Ми, зі свого боку, чекаємо на нові й цікаві ідеї для розвитку нашого міста», - відзначає Анатолій Васильович.

Цього разу найбільше охочих простажуватися звернулися до департаменту освіти та гуманітарної політики.

«Приємно, що куратори стажування – керівники департаментів, структурних підрозділів та комунальних підприємств зацікавлені в такій практиці. Тому, як показує досвід першої зміни, активно ознайомлюють учнів із роботою та функціонуванням їхніх підрозділів», - зазначає Анастасія Сергіївна.

5 кращих учнів зможуть простажуватися у міського голови Анатолій Бондаренко і перейняти досвід органів місцевого самоврядування у місті-побратимі Вальмієра.


« повернутися

Вхід для адміністратора