Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Проєкт черкасця отримав бронзову нагороду міжнародного конкурсу

Дата: 28.10.2022 15:26
Кількість переглядів: 18

Учень 10-В класу Черкаської гімназії №31 Денис Громовий став призером міжнародного конкурсу «WARSAW INVENTIONSHOW IWIS 2022».

Цього року у конкурсі було представлено проєкти з 15 країн, серед яких Канада, Китай, Хорватія, Індонезія, Іран, Ірак, Малайзія, Польща, Румунія, Саудівська Аравія, Тайвань, Таїланд, Україна, Великобританія та В'єтнам. Винахідники представили майже 300 рішень із різних галузей науки в 12 номінаціях: від екології та захисту навколишнього середовища в машинобудуванні, будівництві, електроніці та текстильно-хімічній промисловості до інноваційних медичних рішень.

Денис презентував свій проєкт: Android app for retouch of scratches andcurves on digital old photos та став  бронзовим призером у категорії: Electronic and IT.

Вітаємо юного науковця та його керівника і наставника Юрія Білогородського!

Довідково.

ІWIS - одна з найбільших у Європі подій, присвячених інноваційності та винахідництву, метою якої є сприяння інноваційному ставленню та заохочення молоді до інноваційного сприйняття світу. Дослідники з усього світу демонструють свої наукові проєкти міжнародному ком’юніті, обмінюються досвідом і отримують фідбек для розвитку, а ще беруть участь у семінарах на тему інтелектуальної власності та патентування винаходів.


« повернутися

Вхід для адміністратора