Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Вихованці КДЮСШ «Вулкан» завоювали низку нагород на Чемпіонаті України та Всеукраїнському турнірі з кікбоксингу

Дата: 05.05.2023 15:28
Кількість переглядів: 29

З 27 по 30 квітня у Броварах відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих та Всеукраїнський турнір серед юнаків і юніорів, в яких взяли участь більше 500 спортсменів з 20 областей України. У змаганнях спортсмени боролися за нагороди та місце в збірній команді України.

Здобувши значну кількість медалей, команда з Черкаської області посіла почесне 5 місце у загальнокомандному заліку на Чемпіонаті України.

Серед команд, які зробили значний внесок у досягнення цього результату, були спортсмени КДЮСШ "ВУЛКАН", які зайняли  ІІІ місце у загальнокомандному заліку розділивши його з командою з Донеччини.

Тож, за підсумками змагань Чемпіонами України стали: Роман Щербатюк (К-1, +91кг), Ткаченко Іван (фул-контакт, +91кг), Чорнобривець Анна (фул-контакт, -60кг), Савчук Андрій (лоу-кік, -63,5кг), Запорожець Вадим (фул-контакт, -75кг).

Срібло завоювали: Дудко Данііл (фул-контакт, -75кг), Стоколяс Ігор (поінт-файтинг, -74кг), Ступенко Роман (поінт-файтинг, -69кг).

Бронзу вибороли: Осіян Іван (К-1, -67кг), Берлюта Ярослав (лоу-кік, -81кг), Юрчишин Богдан (лоу-кік, -67кг), Легенький Юрій (фул-контакт, -81кг), Охотник Олександр (лайт-контакт, поінт-файтинг -57кг), Ступенко Роман (лайт-контакт, -69кг).

Також на Всеукраїнському турнірі з кікбоксингу WAKO серед юнаків та юніорів вулканівці вибороли  10 золотих,  8 срібних і  9 бронзових медалей.

Вітаємо спортсменів та тренерів Юрія Зубова, Сергія Тутика, Євгена Грицая з відмінним результатом!


« повернутися

Вхід для адміністратора