Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Ми незламні, навіть перед найстрашнішою небезпекою: черкаський шоу-гурт піснею закликав світ закрити небо над Україною

Дата: 21.03.2022 15:28
Кількість переглядів: 15

У кожного зараз свій фронт - черкасці знаходять можливості для максимальної самореалізації, аби допомогти наблизити День Перемоги. Наші освітяни створили справжній «культурний фронт», на якому головною зброєю стає творчість.

І ось днями свій внесок у боротьбу зробив один із найвідоміших колективів міста - зразковий шоу-гурт «Квітограй» Черкаської дитячої музичної школи №2. Його викладачі та учасники (віком від 6 до 16 років) заспівали англійською мовою пісню This is me/it's we are – UKRAINIANS та презентували кліп.

За словами керівника гурту Алли Жук, кліп вони зняли ще минулого літа в Долині троянд і хотіли присвятити його людям з особливими потребами, які не повинні нікого боятись та не дозволяти себе зламати і змінити. Але карантин завадив презентації пісні та кліпу.

І ось війна, на жаль, внесла свої корективи та надала нового сенсу словам пісні, адже у ній йдеться про всіх українців, які борються з ворогом, не здаються та не бояться говорити ворогу в обличчя йди геть, навіть якщо той направляє зброю на мирних жителів наших міст і селищ. Альона Хренова - мама однієї із учасниць гурту, додала до відео кадри війни, змонтувала та запропонувала саме таку його версію.

«Надзвичайно чуттєва пісня, адже прекрасні дитячі голоси проникають просто до глибини душі! Ми вдячні всім викладачам, дітям, мамі, яка створила кліп за власною ініціативою, за таку чудову роботу! Ви справжні молодці!», - зазначає заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Тільки разом і тільки до ПЕРЕМОГИ!

Текст пісні українською мовою:

Ще один залп куль пронизує моє тіло

Що ж, стріляй, але я не дозволю сорому проникнути в мене

Ми прориваємося крізи барикади

І тягнемося до Сонця. Ми воїни

Так, ось ким ми стали!

І я нікому не дозволю зламати себе

Я знаю: для нас є особливе місце,

де ми можемо почувати себе прекрасними.

Я хоробра, я покрита шрамами, я та, ким маю бути.

Я марширую під ритм, який я обираю,

Я не боюся опинитися в центрі уваги

Я не збираюся вибачатися, бо я – це я!

Відео можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=WTVGu1hKD8s


« повернутися

Вхід для адміністратора