Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

«Бібліокафе» запрошує всіх на феєричне завершення першого місяця роботи

Дата: 24.06.2022 15:30
Кількість переглядів: 20

25 червня «Бібліокафе» на Хрещатику підводитиме підсумки своєї роботи протягом першого літнього місяця. Саме тому цього дня тут не лише презентуватимуть найцікавіші ідеї, що вже полюбились його відвідувачам, але й запропонують оцінити нові, а головне - цікаві пропозиції.

Отже, протягом цілих двох годин для черкасців та гостей міста цього разу підготували: презентацію книги Ганни Клименко-Синьоок «Меседжі кави й каменю», зустріч з поетесою-аматоркою Світланою Забіяка-Коваль, майстер-клас «Поради фотографа» від Світлани Сухомлин. А ще обов’язково буде: фотозона, вікторини, художні та літературні виставки, конкурс для дітей «Ерудит-2022», творчі майстерні, інтелектуальні та літературні вікторини, пісні, дефіле, фотовиставка, дитячі ігри, головоломки, конкурс малюнків, дитяча забавлянка та ще багато цікавого.

Отже, отримайте заряд творчого натхнення та завітайте на посиденьки до «Бібліокафе» на Хрещатику 25 червня з 16.00 год. до 18.00 год. (площа перед ЦБ ім. Лесі Українки). Далі наше «кафе» зачиняється на місячну перерву. Проте, вже з перших чисел серпня на відвідувачів очікуватимуть нові зустрічі з цікавими ідеями та подіями. Слідкуйте за анонсами.

До зустрічі!

 

#культураЧеркас


« повернутися

Вхід для адміністратора