Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Знай і люби свій край

Дата: 27.02.2020 15:32
Кількість переглядів: 30

Виставка-конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» відбулася у ПНЗ «Багатопрофільний молодіжний центр» ЧМР. Творчий захід проходить щорічно з метою підтримки та розвитку образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва; залучення вихованців до розуміння прекрасного в навколишньому середовищі; художньо-естетичного виховання дітей та підлітків, пробудження у них поваги до національної культурної спадщини.

Цьогоріч на конкурс було подано 77 експонатів від 90 вихованців відділу декоративно-прикладної творчості з наступних видів мистецтва: гончарство та художня кераміка; народна лялька, м’яка іграшка; в’язання спицями, гачком; писанкарство; вироби з тіста; паперова пластика та оригамі, паперове моделювання; вироби з соломи, батик тощо.

Юні митці закладу змагалися у 3 вікових категоріях, продемонструвавши творчу фантазію, високий рівень поданих на конкурс виробів, неповторність та оригінальність задуму в їхньому виготовленні. Кожна дитяча робота, ніби, «розмовляє» яскравими фарбами, витонченими лініями, незвичайними формами; «розповідає» про своїх маленьких авторів.

Понад 25 кращих виробів візьмуть участь в обласній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»     та обласній виставці-конкурсі робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.



« повернутися

Вхід для адміністратора