Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах відбувся благодійний концерт на якому збирали на бензопили для військових

Дата: 02.12.2022 15:33
Кількість переглядів: 12

В одному з торгівельних центрів міста за ініціативи Черкаської дитячої школи мистецтв відбувся дводенний благодійний концерт спрямований на підтримку Державної прикордонної служби України.

26 та 27 листопада протягом трьохгодинних виступів учасники вокального ансамблю Perlyna&Freedom назбирали 15 960 гривень. Для цього знадобились лише декілька складових: надзвичайно сильне бажання допомогти, талант та щира віра у нашу Перемогу.

«Наша нація незламна, адже навіть після завершення концертів дзвінки не припинялися. Щоб підтримати дітей, протягом ще одного дня люди долучалися до збору коштів. Тож загальна сума збору у нас збільшилась до 16 506 гривень» - зазначила директорка мистецької школи та організаторка концерту Наталія Комарова.

На ці кошти було придбано три бензопили та мастило до них.

«У кожного зараз свій фронт - черкасці знаходять можливості для максимальної допомоги, аби наблизити День Перемоги. Наші освітяни створили справжній «культурний фронт», на якому головною зброєю стає творчість. Ми вдячні всім викладачам та дітям, за ініціативи яких відбувався цей захід», - подякувала заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Також, вихованців Черкаської дитячої школи мистецтв відзначили Грамотою та медаллю за активну та тісну співпрацю з Головним центром підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерала-майора Ігоря Момота, популяризацію прикордонного відомства серед населення та вагомий внесок у матеріальне оснащення прикордонників, спрямоване на зміцнення обороноздатності держави.


« повернутися

Вхід для адміністратора