Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах призначили директорів трьох шкіл

Дата: 25.08.2022 15:40
Кількість переглядів: 34

Завершився конкурс із призначення директорів трьох закладів освіти: Черкаського фізико-математичного ліцею (ФІМЛІ), Черкаської ЗОШ I-III ступенів №6 та Черкаського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ліцей спортивного профілю №34». Конкурс проводився у три етапи, під час яких члени комісії оцінювали кандидатів щодо: знання законодавства у сфері загальної середньої освіти в Україні, виконання ситуаційних завдань та бачення розвитку навчального закладу у вигляді презентації.

Офіційно до участі у конкурсі були допущені три кандидати: Зімнін Юрій Фірсович (ФІМЛІ), Горай Андрій Владиславович (ЗОШ №6) та Козій Валентина Володимирівна (ЗОШ №34). Всі вони пройшли кожен з етапів конкурсу, чим підтвердили свою відповідність обраній посаді.

Сьогодні міський голова Анатолій Бондаренко спільно з профільною заступницею Анастасією Чубіною та директором департаменту Богданом Бєловим представляли колективам шкіл нових керівників.

«Від імені міської громади вітаю переможців, кожен із яких має багаторічний педагогічний стаж. І щиро сподіваюсь, що цей досвід допоможе їм зробити очолювані заклади ще кращими та ще більш сучасними!», - зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Також міський голова подякував легендарному керівнику Фізико-математичного ліцею Івану Івановичу Плющаю за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, педагогічну майстерність, впровадження в освітній процес сучасних форм і методів навчання та значний особистий внесок у розвиток освіти міста та вручив йому грамоту Черкаської міської ради.

«Іван Іванович освітянин з великої літери. 29 років він був незмінним керівником ФІМЛІ та саме завдяки його відданості та любові до закладу ліцей неодноразово входив до десятки найрейтинговіших за рівнем знань закладів освіти всієї України», - наголосив міський голова.


« повернутися

Вхід для адміністратора