Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські школи продовжують допомагати ТРО та ЗСУ

Дата: 17.03.2022 15:41
Кількість переглядів: 14

Черкаські освітні заклади об’єднались та на передовій гуманітарного фронту щоденно допомагають нашим військовослужбовцям.

У вільний від он-лайн занять час черкаські вчителі допомагають готувати провізію та гарячі обіди для ТРО та ЗСУ, плетуть маскувальні сітки та навіть організовують цілі міні-цехи з виготовлення медичного обладнання для військових.

Щодо останнього – медичне обладнання і ліки першої необхідності потрібно ж мати завжди з собою, не тільки медикам, а і військовим, адже вони постійно наражаються на небезпеку.

Так, у черкаській школі педагоги організували пошиття сумок для індивідуальних медичних аптечок для військових.

Як розповідає директорка школи, від батьків дізналися, що є потреба у пошитті індивідуальних аптечок. Вчителям надали зразок сумки, тканину, тасьму. За власні кошти педагоги закупили блискавки, принесли з дому власні швейні машини та організували процес пошиття індивідуальних медичних аптечок.

«Зараз ніхто не може залишатись осторонь. У нашому міському Гуманітарному центрі щодня працюють для того, щоб забезпечувати всім необхідним і військових, і переселенців. Сьогодні кожна школа доєдналась до цього процесу і допомагає всім, чим може. Коли ж ми дізнались, що потрібна така допомога, ми не могли зволікати, адже наш обов’язок - забезпечити безпечний та надійний тил для всіх. Сьогодні наше майбутнє залежить від нашої згуртованості», - розповідає директорка.


« повернутися

Вхід для адміністратора