Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Юні таланти музичної школи здобули призові місця в творчих конкурсах

Дата: 11.04.2023 15:48
Кількість переглядів: 25

Нещодавно відбулися різноманітні конкурси, де вихованці Черкаської дитячої музичної школи №2 яскраво продемонстрували свої вміння й гідно представили Черкаси.

Зокрема, у IV Всеукраїнському фестиваль-конкурсі «Весняний зорепад 2023» у номінації «Інструментальне мистецтво» нагороди здобули:

Приз Анна – Диплом І премії (викл. Ганна Тімченко);

Руслякова Поліна – Диплом І премії (викл. Ганна Тімченко).

У Міжнародному двотуровому багатожанровому фестиваль-конкурсі «Весняне сузір'я» в інструментальному жанрі – народні інструменти Анна стала лауреатом ІІ ступеня, а Поліна – лауреатом І ступеня.

Також дівчата стали лауреатами І ступеня у Міжнародному конкурсі мистецтв «ШансЛенд Festival».

Ще одна вихованка школи Савковська Людмила здобула найвищу нагороду – Гран-прі у LXIV Двотуровому міжнародному багатожанровому дистанційному фестиваль-конкурсі мистецтв «BRILLIANCE OF TALENT» в інструментальному жанрі – фортепіано. Підготувала ученицю Олена Мірошниченко.

А Янаков Матвій (викл. Сергій Сіленко) виборов Диплом першої премії в Міжнародному конкурсі талантів «ART AVENUE» у жанрі – народні інструменти.

У Міжнародному конкурсі «Свято талантів, зоряний шлях» Дерій Яна (викл. Тетяна Хоменко) отримала Диплом І премії в інструментальному жанрі – фортепіано.

Викладачі отримали подяки за відмінну підготовку учнів до конкурсу та вагомий внесок у розвиток та виховання юного покоління і збереження української національної культури.

Вітаємо з чудовими результатами!


« повернутися

Вхід для адміністратора