Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Завідувачок трьох черкаських садочків нагородили за волонтерську діяльність

Дата: 27.06.2022 15:49
Кількість переглядів: 11

Цьогорічний День Конституції України ми зустрічаємо у боротьбі: боротьбі за власну незалежність, цілісність та дотримання всіх тих європейських цінностей, що закладені у головному законі. Із перших днів війни черкаські освітяни об’єднались у свій окремий волонтерський фронт, на якому вони стали єдиною непорушною силою, що спільно здатна зробити все можливе, аби наблизити такий жаданий День Перемоги.

Долучились до боротьби на цьому фронті і дошкільні навчальні заклади міста. Їх колективи майже без відпочинку почали готувати страви для військових та переселенців, збирати гуманітарну допомогу, плести захисні сітки та долучатися до інших волонтерських ініціатив.

Напередодні свята міський голова Анатолій Бондаренко відзначив Подяками за вагомий особистий внесок у розвиток дошкільної освіти міста, високий рівень професіоналізму, активну участь у волонтерському русі та залучення колективів закладів дошкільної освіти, громадськості до допомоги Збройним Силам України та внутрішньо переміщеним особам завідувачок трьох садочків нашого міста: Мазуренко Галину Филимонівну, Сівкову Ніну Іванівну та Арбачевську Наталію Миколаївну.

«Ми дуже раді з того, що поступово садочки повертаються до звичайного життя, де звучить дитячий сміх та проходять заняття. Вдячні всім, хто продовжує боронити нашу державу як на фронті, так і в тилу, надаючи нам таку вже мирну можливість. Приємно, що частиною цього фронту стали і колективи дошкільних навчальних закладів. Вони показали свою надзвичайну згуртованість та готовність працювати на «межі» власних сил, не зважаючи на втому, аби лише на мить наблизити День Перемоги. Вся освітянська родина щиро вітає та пишається внеском кожного закладу освіти міста», - наголосила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора