Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Все трудове життя віддана улюбленій професії педагога - директорку черкаської школи відзначили за багаторічну і сумлінну працю

Дата: 16.06.2023 15:50
Кількість переглядів: 29

Щирими вітаннями, оплесками та теплими обіймами колеги провели директорку Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №21 ім. Ю.Г. Іллєнка Осадчу Світлану Анатоліївну на заслужений відпочинок. З визначною подією її привітали і заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальниця управління освіти Надія Євчак із фахівцями департаменту.

«Вітаю Вас, Світлано Анатоліївно, з новим етапом вашого життєвого шляху. Ваш високий рівень професіоналізму, відповідальність і, звичайно ж, ваша відданість допомагали розвивати освітню установу, досягаючи вражаючих результатів, впроваджуючи інноваційні технології», - відзначила Надія Володимирівна.

Загальний трудовий педагогічний стаж пані Світлани становить понад сорок п'ять років, в Черкаській загальноосвітній школі №21 ім. Ю.Г. Іллєнка – 37 років, з яких 28 років – присвячено роботі директоркою закладу. Протягом цього часу вона проявила себе як професіонал високого рівня та досвідчений організатор, вчитель та наставник. Будучи активною і небайдужою, добре знала проблеми кожної родини, мала здатність співчувати і розуміти інших, об'єднувати та надихати на вирішення як психологічних, так і суто навчальних проблем.

За виконання своїх обов'язків директорка неодноразово була нагороджена грамотами та подяками. Тож і сьогодні міський голова Анатолій Бондаренко разом із заступницею міського голови Anastasiia Chubina та директором департаменту освіти та гуманітарної політики Bohdan Belov відзначили освітянку медаллю «За сумлінну працю».

«Дякуємо за Ваш труд, відданість своїй справі та гідно виховане не одне покоління. Ви безперечно заслужили цей момент після багаторічної самовідданої праці. Бажаємо міцного здоров‘я та щасливих років життя», - зазначила Анастасія Сергіївна.

Також Грамотою виконавчого комітету Черкаської міської ради нагороджена заступниця директора з навчально-виховної роботи Коробейнікова Надія за сумлінну працю в галузі освіти, високий рівень професіоналізму, відданій обраній справі, творчий підхід до формування особистості дитини та Подяку міського голови отримав заступник директора з адміністративно-господарської роботи Байда Василь за сумлінну працю, високий професіоналізм та відданість професії.

Дякуємо Світлані Анатоліївні за працю та відповідальність. Її внесок у розвиток освіти неоціненний, а досягнення запам'ятаються надовго. Бажаємо пані Світлані злагоди та натхнення у всіх подальших життєвих пошуках та планах. Нехай цей етап життя буде сповнений щастям і задоволенням!


« повернутися

Вхід для адміністратора