Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаський 9-класник виборов право представляти Україну на Міжнародному конкурсі у Мексиці

Дата: 06.06.2022 15:50
Кількість переглядів: 14

Учень 9-В класу Черкаської гімназії № 31 Денис Громовий став призером Всеукраїнського конкурсу «Еко-Техно Україна 2022» Національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості учнів ISEF 2022. Денис отримав ІІІ місце у категорії «Системне програмне забезпечення» і представлятиме Україну на міжнародному етапі у Мексиці.

Вітаємо Дениса та його наукового керівника Білогородського Ю.М.!

До відома.

Всеукраїнський Конкурс «Еко-Техно Україна 2022» спрямований на підтримку обдарованої учнівської молодів у різних сферах науки і техніки. Впродовж 14 років є національним етапом Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів ISEF (США). Проєкти можуть бути представлені учнями 9 – 12 класів загальноосвітніх шкіл.

Суддівська колегія – це 600 членів журі: науковців, професіоналів у певній галузі, інженерів. Всі вони мають відповідний науковий рівень (Ph.D або його еквівалент) у своїй галузі і не менше 6 років досвіду. Члени журі звертають увагу на найретельніше продумані та сплановані дослідження. Вони оцінюють, наскільки важливим та актуальним є певне дослідження у своїй галузі, наскільки ретельно учень виконав роботу, як добре здійснені планування та проведення досліджень та експериментів.


« повернутися

Вхід для адміністратора