Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Понад 40 років віддав своїй улюбленій справі

Дата: 23.10.2023 11:52
Кількість переглядів: 31

Колектив департаменту освіти та гуманітарної політики привітав з завершенням трудової діяльності свого колегу – головного спеціаліста відділу фізичної культури та спорту управління гуманітарної політики Назаренка Петра Федоровича.

За 40 років свого трудового життя Петро Федорович пройшов шлях учителя фізичної культури, начальника відділу фізичної культури та спорту РДА, головного спеціаліста управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, директора обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Усі ці посади були об'єднані в єдину улюблену справу – спорт.

Починаючи з 2009 року і до сьогоднішнього дня працював у департаменті освіти та гуманітарної політики на посаді головного спеціаліста відділу фізичної культури і за цей час зарекомендував себе висококваліфікованим, сумлінним, старанним, відповідальним, ініціативним працівником, вмілим організатором та відданим фахівцем.

Тож, сьогодні директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов передав Петру Федоровичу почесні нагороди – медаль «Ветеран праці» та відзнаку «ЗА РОЗВИТОК УКРАЇНСЬКОГО СПОРТУ» Всеукраїнського об’єднання «Країна».

«Дякуємо за ваш внесок у розвиток міського спорту та відданість своїй справі. Нехай цей новий етап вашого життя буде сповнений ще яскравіших емоцій та подій», - звернувся до пана Петра Богдан Олександрович.


« повернутися

Вхід для адміністратора