Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Масштабне святкування, якого ще не бачила Україна. Черкаси вразять 30-ма фестивалями до Дня Незалежності

Дата: 15.07.2021 15:52
Кількість переглядів: 26

Цього року Україна святкує свій ювілей Незалежності. 30 років – це вагома дата. Пройдено відчутний шлях становлення демократичної держави. Однолітками нашої незалежної України уже є не одне покоління громадян. Як же відзначити настільки знакове свято, адже нам є кого і що згадати, є чим пишатись і що показати світові, є чим поділитись між собою. Для такого дня не достатньо лише запросити на святкування зірок чи провести один фестиваль або урочисте дійство.

Тому в Черкасах виник грандіозний задум: музика, розваги, кіно, ремесла й спорт. Усе - в один день і на одній набережній. Місто до 30-річчя Незалежності вирішило провести 30-ть найкращих фестивалів області. Пройдуть вони під одним загальним брендом - Фестиваль фестивалів ManyFest.

І це буде не просто про свято - це про єднання, про незалежність, про всіх черкасців та всю Україну!

Черкаси – унікальне місто. Унікальним буде і ManyFest. Бо настільки масштабного, різнопланового і яскравого дійства не було ще у жодному місті. А у вас є унікальна можливість все це побачити на власні очі, відвідати свої такі любі серцю фести в один день.

Черкасці та гості нашого міста познайомляться з найкращими представниками культурної індустрії Черкащини: від перегонів на саморобних тачках "Крутий спуск" до екстремального забігу, від гутірок до концертів та мистецьких пленерів.

Аби уникнути великих скупчень людей, кожен захід матиме свою локацію, а всі разом вони простягнуться на сім кілометрів узбережжя Дніпра. Уся набережна міста заграє розмаїттям культурних, спортивних, музичних й мистецьких фестивальних родзинок, демонструючи багатющий інфраструктурний та туристичний потенціал Черкас.

А святкові концерти радуватимуть публіку одразу у декількох місцях.

Організатори відзначають: відмовитися від одного великого концерту було непросто, але незвичність формату ManyFest-у перемогла. Цим і дивуватимуть черкащан, і заради такого видовища запрошують гостей з усієї України 24 серпня відвідати Черкащину - місце сили - й побувати одночасно на 30 фестах!


« повернутися

Вхід для адміністратора