Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Проєкт «Жінки в історії Черкас» - продовжується

Дата: 14.03.2023 15:54
Кількість переглядів: 11

Минулого року за ініціативи відділу іміджевих проєктів управління гуманітарної політики стартував проєкт «Жінки в історії Черкас». Там ми розповідали про героїнь, що зіграли найбільш знакові ролі в різні історичні періоди нашого міста. На жаль, нам не вдалося реалізувати цей проєкт повною мірою через повномасштабне вторгнення рф на території України.

Але все ж таки було обрано вісім найвпливовіших історичних постатей. А їхні історії ми розповіли онлайн. Переглянути матеріали можна за покликанням https://cutt.ly/p8Dp8G8.

Сьогодні ж, у Міжнародний день прав жінок і миру, пропонуємо продовжити наш проєкт, враховуючи реалії сьогодення, та вписати в історію нашого міста уже нові жіночі імена.

Зараз, жінки на рівні з чоловіками творять сучасну історію, як нашого міста, так і всієї країни. Тож, ми пропонуємо активній громаді подати свої пропозиції/кандидатури тих пані, які ви вважаєте гідні зайняти своє почесне місце в даній ініціативі.

Тож, усі охочі можуть заповнити просту Google-форму, розповісти власну історію, історію своєї подруги чи знайомої, яка займає активну громадянську позицію, розвиває ту чи іншу сферу міста, тощо.

 Google-форма https://forms.gle/ebzH1Kh3xLiQjfXN9

Усі пропозиції будуть опрацьовані та додані спочатку до онлайн-проєкту. А вже після нашої Перемоги плануємо обов’язково перенести його з віртуальних сторінок у міські простори.


« повернутися

Вхід для адміністратора