Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах діткам вразливих категорій вручили подарунки

Дата: 29.08.2023 17:01
Кількість переглядів: 29

Перед початком нового навчального року міський голова Анатолій Бондаренко разом зі своєю заступницею Анастасією Чубіною та начальницею служби у справах дітей Черкаської міської ради Ларисею Кошовою у межах реалізації заходів програми соціального захисту дітей міста Черкаси на 2023-2025 роки, вручили подарунки діткам, які проживають у родинах зі складним матеріальним становищем.

«Вітаю вас із початком навчального року. Хотілося б, щоб ми провели його офлайн, щоб ми забули, що таке сховища, щоб закінчилася війна, щоб наша українська армія перемогла росіян, і щоб у нашій країні настав мир. Бажаю вам успіхів у навчанні. Слава Україні! Слава ЗСУ!», - відзначив Анатолій Васильович.

Також до першого вересня 200 дітей вразливих категорій, а саме: діти, які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з багатодітних та малозабезпечених родин і діти позбавлені батьківського піклування отримали подарунки від фундації American Ukrainian Aid Foundation в особі Сергія Скляренка та директора МСК «Дніпро» Юрій Гончаров.

«Дуже приємно було сьогодні бачити усмішки на обличчях цих дітей і їхні радісні очі. Чудово, що сьогодні нам вдалося подарувати їм краплинку тепла і гарного настрою», - зазначила Анастасія Сергіївна.

Окрім того, для всіх школярів була організована розважальна програма, спрямована на привітання та підтримку молодших мешканців міста.


« повернутися

Вхід для адміністратора