Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Жінок міста Черкаси нагородили відзнаками

Дата: 14.03.2023 16:02
Кількість переглядів: 22

До 8 березня міський голова Анатолій Бондаренко разом із членами виконавчого комітету нагородили черкаських жінок – берегинь нашого роду, які протягом багатьох років розвивали різні галузі нашого міста.

Серед нагороджених були і працівниці освіти та комунальних підприємств міста, що підпорядковані департаменту, які отримали медаль «За сумлінну працю» за високий рівень професіоналізму, відданість обраній справі, ініціативність та наполегливість, а саме:

ТЕПЛЮК Людмила Олександрівна – заступниця директора з навчально-виховної роботи позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради.

Вона виховала плеяду переможців конкурсів різних рівнів, постійно працює над удосконаленням організації освітнього процесу з використанням сучасних інноваційних технологій, сприяє реалізації цікавих починань керівників гуртків закладу.

СТРОМИЛО Олена Олексіївна – заступниця начальника управління – начальниця відділу культурно-мистецьких закладів управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Понад 20 років працює в галузі культури, креативно і цікаво організовує та проводить загальноміські культурно-мистецькі заходи.

ЛИТОВЧЕНКО Наталія Володимирівна – завідувачка дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 22 «Жайворонок» Черкаської міської ради.

Майже 15 років очолює заклад і спрямовує діяльність колективу на впровадження прогресивних ідей та новітніх освітніх методик.

ГРАБОВА Юлія Павлівна – директорка Черкаської ЗОШ № 19.

Успішна організаторка, одночасно і вчителька хімії, учні якої активно займаються науково-дослідницькою роботою та стають призерами різних етапів Всеукраїнських олімпіад.

ДОВГАЛЬ Людмила Володимирівна – учителька біології та екології Черкаської спеціалізованої школи № 3.

Під її керівництвом юні біологи та екологи займаються науково-дослідницькою роботою, отримують призові місця на олімпіадах різного рівня, в тому числі і Всеукраїнського.

ВИСОЦЬКА Тетяна Іванівна - головна бухгалтерка Черкаського міського зоопарку «Рошен».

Віддано працює в зоопарку майже 40 років, не зупиняється перед труднощами, є надзвичайно наполегливою, енергійною та відповідальною людиною.

ХАНДУСЬ Надія Михайлівна - робітниця з догляду за тваринами відділу «Ссавці» Черкаського міського зоопарку «Рошен».

Понад 10 років займається доглядом за тваринами: їх годуванням, лікуванням, прибиранням вольєрів, проводить профілактичні заходи, а також роботу, спрямовану на отримання та збереження приплоду ссавців.

ДЄДКОВА Вікторія Анатоліївна - тренерка жіночої волейбольної команди комунального підприємства «Муніципальний спортивний клуб «Дніпро» Черкаської міської ради, майстер спорту України з волейболу.

Відома не лише як тренерка, але й як фахівчиня з пропаганди здорового способу життя, підвищення мотивації до занять руховою активністю та залучення до спорту молодого покоління.

«Бути жінкою – надзвичайно складно. Захоплююся українками, які сьогодні встигають усе – бути гарними господинями та мамами, зберігати сімейне вогнище, працювати для розвитку міста та навіть захищати свою Батьківщину. Вітаю зі святом, ви заслуговуєте на найкращі побажання та відзнаки», - відзначила кураторка освітньої галузі Анастасія Чубіна.


« повернутися

Вхід для адміністратора