Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Учора у Черкасах вперше відбувся творчий проект «Мистецький простір на Хрещатику»

Дата: 02.08.2021 16:03
Кількість переглядів: 10

Кілька годин на Хрещатику містян своїми виступами радували музичні колективи «Палацу молоді» та БК ім.І.Кулика, духовий оркестр, можна було взяти участь у танцювальних майстер-класах від школи танцю «Crystal», а також у різноманітних майстер-класах від черкаських бібліотек, Центру дитячої та юнацької творчості та представників японської культури. Черкасці та гості міста могли ознайомитися із виставками-ярмарками черкаських майстрів та виставкою від археологічного музею Середньої Наддніпрянщини, а також переглянути виставки картин черкаських художників.

«Цей проект – чудовий шанс для черкаських митців показати себе, а для містян – гарний привід цікаво провести час і прогулятися однією з найкрасивіших вулиць нашого міста. Такі творчі вечори проводитимемо кожної неділі серпня. Сподіваюся, що згодом це допоможе Хрещатику стати справжнім туристичним магнітом, а черкасцям та гостям міста дозволить краще пізнати місто Черкаси та його культуру», - зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, що проект "Мистецький захід на Хрещатику" триватиме кожної неділі до кінця серпня.

Також, заступниця міського голови Анастасія Чубіна відзначила, що на наступному засіданні виконавчого комітету буде ініційоване продовження тривалості дійства до 21.00 год.


« повернутися

Вхід для адміністратора