Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Переможців гри «Сокіл» («Джура») нагородили туристичними наметами

Дата: 08.09.2021 16:05
Кількість переглядів: 14

У Черкасах під час міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») перемогу серед учасників середньої вікової групи здобув рій «Вовкулаки» з Черкаської ЗОШ №27, а у старшій віковій групі першість взяв рій «Литаври» із Черкаської ЗОШ №30.

Представники департаменту освіти та гуманітарної політики завітали до закладів освіти, привітали школярів-переможців та подарували цінні подарунки – туристичні намети, які в подальшому діти зможуть використовувати у змагаяннях.

Начальник відділу національно-патріотично виховання управління гуманітарної політики Віталій Козир зазначив, що саме ця гра загартовує юнаків та дівчат, робить їх дисциплінованішими, відповідальнішими, згуртованішими, виховує у них любов до власної держави та до українських традицій, плекає в них козацький дух та завзяття, які неодмінно стануть в нагоді у дорослому житті.

Посадовці також подякували вихователям, інструкторам та всім причетним до підготовки та організації міського етапу Всеукраїнської гри «Сокіл» («Джура»).

Довідково: «Сокіл» («Джура») — всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра. Гра є формою позакласної роботи з патріотичного та морально-етичного виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. Організація гри в навчальних закладах спирається на учнівське самоврядування, засноване на традиціях козацького кола, вільного народного віче, і являє собою добровільне об'єднання дітей для виконання завдань гри. На загальнонаціональному рівні гру проводять із 2009 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора