Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Долині троянд відбувся фестиваль з фінансової грамотності

Дата: 30.08.2023 15:07
Кількість переглядів: 23

Минулими вихідними більше ніж 70 родин взяли участь у заході «Money day. Фінансові опори». Його організував Fincode - центр фінансової грамотності та бізнес освіти, з метою популяризації фінансової грамотності серед дітей та їхніх батьків та навчити родини основам фінансової культури.

У парку були організовані цікаві локації, призначені для різних вікових груп: найменших діток, підлітків та дорослих, які включали у себе захопливі ігри, тренінги та лекції, спрямовані на розвиток навичок ефективного управління фінансами.

Менші діти взяли участь у інтерактивних іграх і кейсах «Еволюція грошей», «Грошове дерево», «Кишенькові гроші», «Банкнотна фабрика». Старші діти грали в настільні фінансові ігри «Лісовий комерсант» та «Життєвий капітал», де кожен отримав базові знання з фінансової грамотності та світу грошей, а також солодкі подарунки та сувеніри від партнерів та спонсорів фестивалю.

У спікер-зоні для дорослих обговорювали, як створити фінансові опори, як бути фінансово спроможними та незалежними, як утриматись на плаву та зберегти гідний рівень життя.

Кожен учасник цієї події отримав не лише чудовий відпочинок, а й величезний обсяг цікавої та пізнавальної інформації.


« повернутися

Вхід для адміністратора