Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкаському храмі відбувся молебень за перемогу України

Дата: 27.02.2023 16:08
Кількість переглядів: 12

Міський голова Анатолій Бондаренко, секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін, перший заступник Сергій Тищенко, заступниця Анастасія Чубіна разом із представники ЗСУ та громадськості молитвою вшанували пам’ять тих, хто загинув від ворожих ракет та куль, тих, хто захищав свою домівку під час окупації.

Також посадовці відвідали інсталяцію "365 днів незламності", що встановлена на центральній площі міста. Експозиція присвячена початку повномасштабного вторгнення рф в Україну й буде діяти ще три дні.

"Як би часом не було важко – шляху назад у нас немає. І зараз, здолавши безліч випробувань, проживши стільки втрат, не маємо права на відчай чи розпач. Натомість мусимо лишатися виваженими та безперестанку підтримувати наших військових і постраждалих цивільних людей. Для перемоги, про яку нині мріють усі українські родини, в нас є сміливість і сильний дух, ми знаємо ціну кожного нового дня", - зазначає Анатолій Васильович.

Відзначимо, що інсталяцію вдалося організувати за допомоги Державного науково-дослідницького інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки.

Україна понад усе! 


« повернутися

Вхід для адміністратора