Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах сформували склад Молодіжної ради

Дата: 21.10.2021 16:08
Кількість переглядів: 10

21 жовтня відбулись установчі збори для формування складу Молодіжної ради при Черкаській міській раді.

За результатом проведеного засідання до складу ради включили представників громадських і ветеранських організацій, учнівського та студентського самоврядування, молодіжних установ.

Членами Молодіжної ради стали 19 осіб: Андрій Кривко, Анна Сакун, Ольга Курська, Данило Ганенко, Марія Дішлі, Анастасія Кравченко, Ян Антонюк, Микола Максьома, Владислав Босенко, Єлизавета Войченко, Віталій Козирь, Вікторія Самойлюк, Єлизавета Рац, Владислав Герелес, Ірина Купчан, Костянтин Мірошниченко, Даниїл Голосій, Аліна Пащенко, Максим Шило.

Заступник начальника управління гуманітарної політики Ігор Шуляк був головуючим на установчих зборах Молодіжної ради, він повідомив, що на наступному засіданні затвердять положення та оберуть керівні органи.

«Молодь у Черкасах часто є рушієм позитивних змін. Створюючи Молодіжну раду, ми даємо активним молодим людям більше можливостей співпраці з владою. Таким чином, наша громада стає більш інтегрованою в процеси розбудови нашого міста» - зазначив Ігор Шуляк.

Довідково: Раніше депутати Черкаськоі? міськоі? ради затвердили список ініціативноі? групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Молодіжноі? ради при Черкаськіи? міськіи? раді. З метою залучення молоді до формування та реалізаціі? органами місцевого самоврядування молодіжноі? політики на територіі? Черкас, налагодження конструктивноі? взаємодіі? між органами місцевого самоврядування та молодіжною громадськістю міста, з врахуванням постанови Кабінету Міністрів Украі?ни від 18 грудня 2018 року №1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи», було вирішено створити ініціативну групу, яка власне і буде готувати збори для формування складу Молодіжноі? ради при Черкаськіи? міськіи? раді.


« повернутися

Вхід для адміністратора