Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкасців запрошують на зустріч із творчою групою унікального документально-анімаційного фільму про війну «Казка про Коника»

Дата: 04.10.2021 16:09
Кількість переглядів: 17

Спеціальний показ документально-анімаційного фільму «Казка про Коника»   відбудеться у Черкасах 6 жовтня о 18.00 год. в кінотеатрі «Україна».   Демонстрації передуватиме зустріч із творчою групою авторів фільму.

 Чим же унікальний цей фільм? Він розповідає про найвідомішого українця в   Естонії - монаха в миру й художника Анатолія Лютюка та його волонтерську   місію на Донбасі. Багато років тому Анатолій дав обітницю знаходити щось   добре у кожному дні. Початок війни на Сході України змушує його залишити   мирну естонську столицю і вирушити з допомогою в прифронтові містечка. Дотримуючись своєї обітниці, він також шукає добрі історії в умовах війни. В цьому йому допомагає саморобний дерев’яний Коник, який стає героєм казок про тварин на війні, написаних за мотивами реальних подій.

Слід зазначити, що світова прем’єра фільму відбулася на найбільшому документальному шоукейсі Балтійського регіону DocPoint Tallinn в Естонії. В Україні фільм був представлений на кінофестивалях Docudays UA та Молодість, а також в межах Х Книжкового Арсеналу.

Кінотеатр «Україна» запрошує всіх насолодитись якісним фільмом та цікавим спілкуванням!


« повернутися

Вхід для адміністратора