Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №5 призначили нового директора

Дата: 14.03.2023 16:10
Кількість переглядів: 17

За результатами конкурсу новою керівницею закладу стала Максюта Лариса Петрівна.

Лариса Петрівна має великий досвід роботи в сфері освіти, зокрема, 30 років педагогічного стажу. Має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «учитель-методист».

Свого часу вона працювала вчителькою молодших класів у Черкаській середній школі № 22, заступником директора школи з навчально-виховної роботи Черкаської загальноосвітньої школи І ступеня №35 та методистом лабораторії розвитку освіти та педінновацій Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

Далі педагогічний стаж пані Лариса здобувала в столиці. Зокрема, працювала методистом вищої категорії відділу новітніх педагогічних технологій Науково-методичного центру координації закладів педагогічної освіти регіональних та міжрегіональних зв’язків Київського Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України та заступником директора школи з навчально-виховної роботи - «Приватний загальноосвітній навчальний заклад гімназія «Престиж» у місті Київ.

«Приємно, що колектив школи радо зустрів нову очільницю. Тепер разом із командою вони злагоджено будуть працювати над створенням конкурентноспроможного закладу серед шкіл міста. Додам, що Лариса Петрівна має чітку та актуальну концепцію для розвитку школи на найближчі роки. А ми, спільно з департаментом освіти та гуманітарної політики, допомагатимемо у реалізації її ініціатив», - відзначила кураторка освітньої галузі Анастасія Чубіна.

Вітаємо з призначенням на посаду директора. Зичимо успіхів у всіх починаннях та плідної професійної діяльності!


« повернутися

Вхід для адміністратора