Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Черкаські освітяни завітали в столицю з робочим візитом

Дата: 17.03.2023 16:11
Кількість переглядів: 17

Учора кураторка освітньої галузі Анастасія Чубіна разом із директором Богданом Бєловим, фахівцями департаменту та керівниками закладів освіти Черкас відвідали місто Київ.

У межах зустрічі вони почерпнули важливі знання та досвід, які допоможуть покращити організацію навчання в черкаських школах та дитячих садочках.

Так, директорка департаменту освіти та науки Києва поділилася ключовими питаннями щодо відновлення роботи столичних навчальних закладах та організації освітнього процесу у воєнний період.

Також за допомогою інтерактивної форми розповіла про будівництво закладів освіти у Києві та відновлення будівель, що були пошкодженні під час воєнних дій. А вже безпосередньо на базі шкіл, керівники цих закладів розповіли, як у них влаштована практична діяльність.

Зазначимо, що зустріч відбулася у формі відкритого діалогу, тож освітяни мали змогу поставити будь-які питання.

«Зважаючи на сьогоднішні події і зовсім нові умови до яких ми маємо пристосовуватися, обмінюватися досвідом та отримувати нові знання - необхідно. Тож дякуємо за ініціативу голові Асоціації керівників шкіл нашого міста Тетяні Скорик та за організацію голові Асоціації керівників шкіл Києва Тетяні Федуновій. А також усім колегам за дружню та корисну зустріч. Отримані поради обов'язково будуть спрямовані на покращення системи освіти черкаських шкіл», - відзначила Анастасія Сергіївна.


« повернутися

Вхід для адміністратора