Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У Черкасах планують запроваджувати MIND-освіту

Дата: 26.07.2021 16:13
Кількість переглядів: 12

Сьогодні, 26 липня, у Черкаській міські раді відбулась зустріч першого заступника міського голови Сергія Тищенка, заступниці міського голови Марини Гаркавої із ректором International Mind Education Institute (Південна Корея) Рю Ий Гю, в ході якої був підписаний меморандум про співпрацю між сторонами.

Основною метою Меморандуму є об’єднання зусиль щодо впровадження MIND-освіти, як дієвого механізму з питань освіченості та професійного розвитку працівників управлінь, департаментів, відділів, служб Черкаської міської ради, керівного та викладацького складу навчальних закладів усіх рівнів міста, тощо.  Це в першу чергу відкриє перед містом можливість запрошувати зарубіжних діячів з метою проведення лекцій та тренінгів з розвитку інтелекту. Навчати майбутніх лекторів та надавати сертифікати встановленого зразка, які дають право на проведення лекцій від імені International Mind Education Institute, проводити конференції, форуми, семінари, лекції, тренінги та зустрічі з метою впровадження MIND-освіти в професійну діяльність у всіх сферах нашого міста.

На основі історії Республіки Кореї ректор Інституту розповів, як люди наполегливо і спільними зусиллями йшли до своєї мети для процвітання майбутніх поколінь і для покращення рівня свого життя. Наразі Республіка Корея за даними, представленими професором, займає провідні позиції у світі, беручи до уваги різні галузі промисловості та ін. На думку Рю Ий Гю запорукою цього стало саме впровадження MIND-освіти у їх країні.

«Через якісну Mind-освіту кожна людина має можливість змінити свій рівень знань та мислення задля самореалізації та щасливого життя. Адже без позитивних думок ані сім’я, ані країна не зможуть стрімко змінюватися. Нашому місту потрібна така практика, і ми готові не просто переймати досвід провідних країн, а і впроваджувати його на практиці», - зазначила заступниця міського голови Марина Гаркава.

Посадовиця також зазначила, що Черкаси прогресивне місто з безліччю молоді, яка  готова працювати над собою та удосконалювати соціально-економічне середовище навколо себе.


Довідково: Міжнародний Інститут Розвитку Інтелекту створили у 2013 році за результатами Другого Світового форуму міністрів у справах молоді та освіти, що відбувся у 2012 році в м. Пусан (Південна Корея).

Міжнародний інститут розвитку інтелекту – це організація, діяльність якої спрямована на становлення особистості та розвиток інтелекту, налаштовуючи на здорове мислення заради щасливого життя в суспільстві. Організація здійснює систематичне керівництво просвітницькими форумами та освітніми програмами для фахівців у різних країнах, проводить лекції з розвитку інтелекту (далі MIND-лекції) та консультаційні програми у школах, державних установах, промислових підприємствах тощо, з метою виховання лекторів із розвитку інтелекту. Окрім підписання меморандумів про взаємопідтримку з навчальними закладами в усьому світі, IMEI підтримує заснування в університетах Кафедр з розвитку інтелекту, які покликані поширювати здоровий спосіб мислення шляхом обміну студентами та активної товариської діяльності.


« повернутися

Вхід для адміністратора