Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Сьогодні в одній із міських шкіл відбувся фестиваль із робототехніки

Дата: 07.03.2023 16:13
Кількість переглядів: 14

До Черкас завітала 31 команда з усієї області. Вони приїхали позмагатися за перше місце у світі інновацій та STEM-можливостей.

Боротьба відбулася в таких номінаціях: змагання з робототехніки, інноваційна модель робота, STEAM-startup, сумо автономне, сумо дистанційне та слалом.

Відзначимо, що цьогорічна тема фестивалю - «Роботи допомагають Україні». Тож діти мали змогу розробити таких роботів, що будуть актуальними для сьогоднішніх подій та умов. Це інноваційні моделі роботів, що долають перешкоди, об‘їжджають міни, обороняють об‘єкти, переробляють сміття та інші цікаві напрацювання.

Також на захід завітали очільник обласної державної адміністрації Ігор Табурець та профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

«Мала за честь привітати учасників фестивалю від міського голови Анатолія Бондаренка та вручити відзнаку «За сумлінну працю» ідейній натхненниці заходу Наталії Чепурній. Також дякую організаторам за плідну роботу заради розвитку черкаської освіти», - зазначає Анастасія Сергіївна.

Такі заходи згуртовують прогресивну молодь. За ними майбутнє нашої держави!


« повернутися

Вхід для адміністратора