Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Завершилося стажування другої зміни активної учнівської молоді

Дата: 14.03.2023 16:14
Кількість переглядів: 20

Протягом двох тижнів стажери практикувалися в органах місцевого самоврядування Черкас. Учні, що обрали управління гуманітарної політики, дізналися, як функціонує департамент, спробували себе в ролі його працівників і детальніше ознайомилися з кожним відділом управління.

Тож, у відділі національно-патріотичного виховання для школярів провели уроки із воєнної та медичної підготовки, організували цікаві тренінги для налагоджування комунікації та ознайомили із місцевим самоврядуванням в місті. Наприкінці діти взяли участь у пробних дебатах по системі «Британський парламент».

Як формується бренд міста та маркетингова стратегія учні дізналися у відділі іміджевих проєктів. Також тут вони мали змогу попрацювати над створенням контенту для соціальних мереж Instagram та Facebook.

У відділі спорту на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи для стажерів організували заняття з кінного спорту. А в іншій школі – змагання з фехтування, тренування з кульової стрільби та заняття зі скелелазання.

Нагадаємо, що 5 учнів, які отримають найбільшу кількість балів за результатами стажування, зможуть продовжити переймати досвід та попрактикуватись у міського голови, а також в органах місцевого самоврядування у місті-побратимі Вальмієра.


« повернутися

Вхід для адміністратора