Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Заклади культури Черкас отримали гуманітарну допомогу

Дата: 06.10.2022 16:23
Кількість переглядів: 21

Сьогодні мистецькі школи та бібліотеки міста отримали від Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України рюкзаки з предметами психосоціальної підтримки для дітей, що містять в собі іграшки та канцелярське приладдя.

Ці предмети допоможуть маленьким відвідувачам закладів почувати себе більш комфортно під час небезпеки або повітряної тривоги, розвантажитися та налагодити спілкування з однолітками, адже діти більш вразливі до емоційного впливу травматичних подій, що порушують нормальний плин їхнього життя.

Фото без опису«Щиро дякуємо волонтерам Червоного Хреста України за надану допомогу. Така підтримка вкрай важлива зараз, у такі складні для країни часи. Об'єднання загальних зусиль - це запорука наближення до нашої мрії – Перемоги України», - подякувала заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Нагадаємо, що у вересні 90 закладів освіти нашого міста отримали майже 1 000 рюкзаків з предметами психосоціальної підтримки для дітей. Таку акцію було проведено Червоним Хрестом разом з психологами та соціальними працівниками усіх закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти м. Черкас.


« повернутися

Вхід для адміністратора