Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Заклади культури Черкас отримали гуманітарну допомогу

Дата: 06.10.2022 16:23
Кількість переглядів: 11

Сьогодні мистецькі школи та бібліотеки міста отримали від Черкаської обласної організації Товариства Червоного Хреста України рюкзаки з предметами психосоціальної підтримки для дітей, що містять в собі іграшки та канцелярське приладдя.

Ці предмети допоможуть маленьким відвідувачам закладів почувати себе більш комфортно під час небезпеки або повітряної тривоги, розвантажитися та налагодити спілкування з однолітками, адже діти більш вразливі до емоційного впливу травматичних подій, що порушують нормальний плин їхнього життя.

«Щиро дякуємо волонтерам Червоного Хреста України за надану допомогу. Така підтримка вкрай важлива зараз, у такі складні для країни часи. Об'єднання загальних зусиль - це запорука наближення до нашої мрії – Перемоги України», - подякувала заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Нагадаємо, що у вересні 90 закладів освіти нашого міста отримали майже 1 000 рюкзаків з предметами психосоціальної підтримки для дітей. Таку акцію було проведено Червоним Хрестом разом з психологами та соціальними працівниками усіх закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти м. Черкас.


« повернутися

Вхід для адміністратора