Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Колектив Центру професійного розвитку педагогічних працівників міста Черкаси привітав свою колегу з виходом на заслужений відпочинок

Дата: 07.09.2023 11:23
Кількість переглядів: 26

Професіонал своєї справи, мудрий наставник і порадник кожному педагогічному працівнику дошкільних закладів Черкас. Такою знають Корнелюк Любов Петрівну співробітники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Черкаської міської ради.

Любов Петрівна працювала в методичній установі освіти м. Черкаси з 1993 року. За час роботи зарекомендувала себе досвідченим, компетентним методистом, активно реалізовувала державну політику в галузі національної освіти, навчання та виховання підростаючого покоління.

За тридцять років роботи у методичній службі Любов Корнелюк виплекала не одне покоління справжніх професіоналів вихователів, методистів, завідувачок. Під її керівництвом з’явився клуб професійного зростання «Ексампей» та постійно діюча «Школа методиста», які надають нинішнім завідувачкам і методисткам дошкільних закладів ґрунтовні знання, професійні навички і прагнення постійно вдосконалюватися.

З визначною подією Любов Петрівну привітала і вручила їй Подяку міського голови заступниця директора департаменту освіти та гуманітарної політики – начальниця управління освіти Надія Євчак.

«Вітаємо та бажаємо всього найкращого у Ваших майбутніх ініціативах. Нехай Ваш ентузіазм і творчий дух надалі надихають та підтримують всю педагогічну спільноту», - зазначила Надія Володимирівна.

Пані Любов завжди повна ідей і планів, які вона тепер може реалізовувати у вільний від роботи час. Тож і надалі буде продовжувати взаємодіяти з колективами та творчими об'єднаннями дошкільних закладів, неодмінно збагачуючи їхнє позитивне ставлення до творчої діяльності.


« повернутися

Вхід для адміністратора