Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Останній тиждень стажування другої зміни в департаменті освіти та гуманітарної політики

Дата: 07.03.2023 16:23
Кількість переглядів: 18

Представники учнівської молоді, які під час стажування виявили бажання ознайомитись з роботою управління культури, взяли участь у відкритті інсталяції «365 днів Незламності» до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Учні доторкнулися до світу кіно, познайомившись з роботою кінотеатру «Україна» із середини, де відкрили для себе багато цікавого та нового.

На екскурсії в Черкаському міському зоологічному парку «Рошен», школярі отримали позитивні емоції та дізналися багато невідомих фактів, а також познайомилися з специфікою роботи зоопарку.

Під час відвідування мистецьких шкіл мали змогу опанувати в практиці гру на бандурі, гітарі, скрипці та ударних інструментах, були присутніми на репетиціях дитячих творчих колективів, надихнувшись атмосферою мистецтва та любові.

Також, стажери управління культури завітали до Черкаської міської ЦБС. Працівники бібліотеки ознайомили учнів з роботою усіх відділів закладу, а деякі з них стали користувачами бібліотеки.

На майстер-класі з акторської майстерності від театральної студії «РапсоДія» навчилися імпровізувати та робити вправи для розвитку пам'яті, уваги та уяви. Діти дізналися про акторську професію, отримали нові враження та позитивні емоції.


« повернутися

Вхід для адміністратора