Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Із завтрішнього дня харчові продукти будуть постачатись до ДНЗ міста в повному обсязі

Дата: 10.02.2021 16:27
Кількість переглядів: 16

Вже сьогодні до дитячих садочків міста почали завозити всі продукти харчування, яких не вистачало. Завтра в закладах повертаються до розробленого перспективного меню.

«Я чудово розумію стан батьків, їхнє занепокоєння і обурення. Але станом на зараз в усі заклади завезені необхідні продукти. Вже завтра на їх основі приготують страви. Це дає нам можливість повернутися до харчування строго по розробленому перспективному меню», - зазначила заступниця мера Черкас Анастасія Чубіна.

Заступниця перепросила за незручності, які мали місце останнім часом, та наголосила, що міська влада робить все заради того, щоб маленькі черкасці були забезпечені своєчасно якісними продуктами харчування у дитячих садочках.

Так, від завтра у раціоні дошкільнят знову з’явиться м’ясо, риба, фрукти та інші продукти, про брак яких попередньо повідомляло керівництво ДНЗ міста.

За підрахунками, цих продуктів має вистачити на 3-4 тижні. Цього буде достатньо до того часу, поки проведуть всі тендерні процедури по закупівлі харчових продуктів.


« повернутися

Вхід для адміністратора