Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

День фізичної культури і спорту в Черкасах

Дата: 09.09.2023 16:29
Кількість переглядів: 24

Сьогодні з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту у нашому місті відбулися спортивно-масові заходи за участю провідних спортсменів, тренерів, активістів фізкультурно-спортивного руху та представників органів місцевого самоврядування.

Відкриваючи урочистості заступниця міського голови Анастасія Чубіна привітала зі святом всіх присутніх та відзначила, що здобутки та перемоги наших спортсменів завжди залишаються гордістю та джерелом патріотизму для кожного черкасця.

«Це свято об’єднує нас усіх і підкреслює важливість фізичної активності для здоров’я та добробуту. Спорт об'єднує націю, надихає молодь на досягнення і встановлює нові стандарти в спортивному світі. Абсолютно всі спортивні успіхи залишаються стимулом для розвитку спорту в Україні та підтримки талановитих спортсменів, щоб вони продовжували підносити гідність нашої країни на міжнародному рівні», – відзначила Анастасія Сергіївна.

Також посадовиця та директор департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов від імені міського голови Анатоглія Бондаренка  нагородили працівників спортивної галузі міста медалями «За сумлінну працю», Подяками міського голови, Грамотами виконавчого комітету та цінними подарунками за багаторічну плідну працю, значний особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту.

В свою чергу заступниця голови відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Наталія Стороженко відзначила Подяками Національного олімпійського комітету України:

-Бондаренка Анатолія Васильовича, міського голову міста Черкаси;

-Чубіну Анастасію Сергіївну, заступницю міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Черкаської міської ради;

-Назаренка Петра Федоровича, головного спеціаліста відділу фізичної культури та спорту управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики.

-Степаненка Віталія Володимировича, старшого тренера, викладача з велоспорту КДЮСШ №2.

Після урочистої частини, продовж кількох годин на локаціях пляжу «Казбетський» відбувалися різноманітні змагання та спортивні активності. Це і ігри з пляжного волейболу за участі вихованців КДЮСШ №1, і показові виступи на байдарках та каное, човнах для академічного веслування та човнах «Дракон» від кращих спортсменів ДЮСШ з веслування.

Також всі охочі могли покататися на човні «Дракон», якими кермували досвідчені спортсмени ДЮСШ з веслування та повболівати на естафетах та змаганнях з пляжного волейболу за участі команд спортивних шкіл Черкаської міської ради.

Вітаємо всіх спортсменів зі святом! Бажаємо впевнено та наполегливо крокувати до нових вершин!


« повернутися

Вхід для адміністратора