Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Юні черкаські мисткині посіли 6 призових місць на всеукраїнській виставці

Дата: 10.07.2023 16:35
Кількість переглядів: 29

Вихованки ПНЗ "Багатопрофільний молодіжний центр" здобули шість призових місць у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

Учениці, які представляли заклад, отримали дипломи Українського державного центру позашкільної освіти. Серед відзначених талановитих учасниць: Валерія Кулібаба, Ярослава Сакун, Наталія Джуган, Вікторія і Валерія Махненко, Ганна Харченко, Марія Бодашко та Варвара Панченко.

У цьому році на конкурс було подано 1 241 виріб дитячого мистецтва з 22 регіонів України, які розглянула суддівська колегія у двох вікових категоріях, двох розділах та 21 номінації.

Виставка-конкурс щорічно проводиться з метою оцінки роботи гуртків, творчих об'єднань декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, а також залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини.

Вітаємо талановитих вихованок та їхніх керівниць Вікторію Кулак, Ганну Величко, Наталію Топчій, Анжелу Коваленко та Катерину Заріцьку з ще однією високою перемогою!


« повернутися

Вхід для адміністратора