Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Вітаємо з днем народження працівників спортивної галузі

Дата: 14.03.2023 16:36
Кількість переглядів: 14

Кураторка освітньої галузі Анастасія Чубіна разом з начальницею управління гуманітарної політики Анною Гавриш особисто привітали з нагоди свята одного із провідних тренерів міста та керівницю спортивного комунального підприємства, а саме:

Зубова Юрія Івановича – тренера-викладача КДЮСШ «Вулкан» ЧМР, Заслуженого тренера України та Заслуженого працівника фізичної культури і спорту. Справжній професіонал своєї справи, адже підготував багато Майстрів спорту України, Майстрів спорту України міжнародного класу, Чемпіонів світу та Європи, переможців Кубків світу та Європи, призерів Всесвітніх ігор та багатьох чемпіонів України.

Бондар Світлану Анатоліївну – працює директоркою комунального підприємства «Спортивний комплекс «Будівельник» ЧМР». Під керівництвом пані Світлани непрезентабельний заклад перетворився в центр, де нині вирує спортивне життя не тільки Черкащини, а й України.

«Дякуємо за відданість у вашій праці та підтримку спортивної галузі. Ви виховуєте покоління, яке своїми перемогами та здобутками прославляють Черкаси на українських та міжнародних аренах. Ваші вихованці уособлюють силу та міць нашого народу, бо навіть у такі важкі для нашої країни часи вони досягають таких високих спортивних результатів», - привітала тренерів Анастасія Сергіївна.

Від колективу департаменту вітаємо ще раз зі святом! 


« повернутися

Вхід для адміністратора