Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Вчителям, які працювали в літньому таборі DECIDE Summer Clubs – «Ми вдома – в Україні» вручили сертифікати та подарунки

Дата: 01.12.2022 16:38
Кількість переглядів: 13

Літом, на базі двох черкаських шкіл відбувався літній табір DECIDE Summer Clubs – «Ми вдома – в Україні». Днями заступниця міського голови Анастасія Чубіна вручила педагогам, які працювали в таборах, сертифікати за успішне проходження навчання, підготовки та організацію літнього таборута передала подарунки від ініціаторів даного проєкту в Україні.

Загалом понад 600 черкаських діток, серед яких були і діти ВПО, цікаво та пізнавально провели літні канікули в таборі.

Також, за результатами роботи клубів громадам, в яких було організовано дозвілля, було запропоновано взяти участь у конкурсі відеороликів про роботу цих клубів. Відеоролик, підготовлений командою тренерів ЗОШ №24, посів І місце серед всіх клубів. За це від організаторів вони отримали дошку (пробкову), powerbank, портативну колонку та різнокольорові маркери.

«Наші освітяни – унікальні та талановиті. Адже вони не просто адаптуються до нових реалій, а і не бояться освоювати нові види діяльності, навички та вміння, розширювати межі власних можливостей. Від імені всієї міської влади хочу подякувати педагогам, які в цей не легкий час проявили ініціативу, взяли участь в такому цікавому проєкті та створили для черкаських дітей незабутню атмосферу та подарували світлі враження», - подякувала вчителям Анастасія Сергіївна.

Довідково. Проєкт DECIDE реалізується в Україні ГО «ДОККУ» (громадська організація «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» у рамках впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти») у партнерстві з Цюрихським педагогічним університетом (Швейцарія) за підтримки Швейцарії. Стратегічними партнерами Проєкту DECIDE є Міністерство освіти і науки України, Міністерство розвитку громад та територій України, Івано-Франківська, Луганська, Одеська та Полтавська обласні державні адміністрації, а також Всеукраїнська асоціація ОТГ.

Проєкт DECIDE спрямовано на підтримку двох важливих реформ – освіти та децентралізації. Його метою є сприяння долученню громадян територіальних громад до демократичного врядування, рівноправному користуванню його результатами та отриманню доступу до якісної освіти


« повернутися

Вхід для адміністратора