Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Виконавчий комітет підтримав Програму сприяння проведенню змагань національного та міжнародного рівня на 2021-2025 роки

Дата: 16.02.2021 16:41
Кількість переглядів: 15

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Черкаської міської ради була підтримана «Програма  сприяння проведенню змагань національного та міжнародного рівня в м. Черкаси на 2021-2025 роки».

«Одним із векторів розвитку Черкас є саме спорт. Кожні проведені в місті спортивні змагання – це популяризація як виду спорту, так і здорового способу життя серед черкасців. Упродовж п’яти попередніх років  міська влада підтримувала та популяризувала усі види спорту в місті. Ця Програма розроблена та націлена на мотивування спортсменів примножувати свої здобутки, а тих, хто тільки обирає свій напрямок, —  навчатись на прикладі кращих. Тож переконаний, що завдяки її продовженню в наступні 5 років Черкаси дійсно стануть спортивною столицею», - зазначає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин.

Щорічно в Черкасах проводиться безліч змагань національного та міжнародного рівня, на яких наші спортсмени показують достойні результати. А завдяки сьогоднішньому рішенню виконкому Департамент освіти та гуманітарної політики зможе і надалі забезпечувати відповідні турніри.


« повернутися

Вхід для адміністратора