Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

КДЮСШ №2 отримала новий спортивний інвентар

Дата: 02.02.2022 16:43
Кількість переглядів: 14

У минулому році для комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2 було придбане спортивне обладнання за 234 тис. грн коштів міського бюджету та 66 тис. грн коштів державної субвенції. Так, за рахунок міського бюджету придбали щити для стрільби із лука (10 штук) та приціл до гвинтівки, а за рахунок державної субвенції - гребний тренажер та фехтувальний інвентар (маска шабельна та мішень фехтувальника Рука).

Сьогодні заступниця міського голови Анастасія Чубіна разом із народним депутатом України Олегом Арсенюком передали такий довгоочікуваний інвентар керівнику та тренерам школи.

Також слід зазначити, що Анастасія Сергіївна зробила ще один подарунок закладу – п’єдестал для нагородження спортсменів.

«Юні черкаські спортсмени на різних аренах країни і світу щоразу підтверджують статус Черкас як спортивного міста. І це серйозний внесок у формування позитивного іміджу обласного центру, бо про нас чують, про нас знають, а відтак – до нас хочуть їхати, вкладати кошти в його розвиток, долучатись до міських проєктів. Адже всі ці складові розвитку громади тісно взаємопов’язані. Більше того, спорт – це здоров’я, а дбати про здоров’я черкасців наш обов’язок, як влади. І як бачимо, розв’язувати такі масштабні завдання можна поступово, малими кроками, головне – системно. Тому ми не зупиняємося, попереду в нас ще багато завдань. Працюймо разом», - наголосила посадовиця.

Відзначимо, що минулого року, за сприяння міського голови Анатолія Бондаренка та Анастасії Чубіної було виділено 350 тисяч гривень для встановлення системи опалення залу фехтування.


« повернутися

Вхід для адміністратора