Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Учнівська Міжпарламентська Асамблея долучилася до благодійного фестивалю

Дата: 03.07.2023 10:43
Кількість переглядів: 18

1 липня вперше у Черкасах відбувся Фестиваль Благодійності, який зібрав понад 20 організацій міста в сквері імені Б. Хмельницького з однією спільною метою - підтримати Збройні сили України. Молоді активісти мали можливість представити свої організації та їхню діяльність.

Взяли участь у Фестивалі Благодійності і представники Учнівської Міжпарламентської Асамблеї. Вони ознайомили відвідувачів зі своєю діяльністю та залучили всіх охочих до різних завдань, де продемонстрували внутрішнє життя УМА. Зокрема, це були завдання пов'язані із «Моделлю ООН», стажуванням у Черкаській міській раді та інші. Члени Учнівської Міжпарламентської Асамблеї провели цікаві інтерактивні заходи та надали можливість охочим написати побажання військовим.

Під час цього заходу всі відвідувачі мали змогу насолодитися виступами трьох талановитих гуртів з Черкащини, почути думки представників різних сфер, взяти участь у панельній дискусії, благодійному аукціоні та допомогти зібрати кошти для 4 танкової бригади.

Організатори заходу - благодійний фонд «Молодь Творить Україну» продовжують збирати кошти на потреби Збройних Сил України, а Учнівська Міжпарламентська Асамблея з радістю допомагатиме у цьому зборі.


« повернутися

Вхід для адміністратора