Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

У ЦНАПі провели урок правознавства для десятикласників

Дата: 05.10.2022 16:44
Кількість переглядів: 27

Цікаво та нестандартно провели урок правознавства для учнів 10-А класу Черкаської гімназії №9Фото без опису. У Центрі надання адміністративних послуг міста Черкаси організували урок-екскурсію під час якого гімназисти мали змогу ознайомитися з темою діяльності органів місцевого самоврядування.

Діти дізналися про діяльність та послуги які надаються у центрі. Також представники ЦНАПу розповіли про процедуру запису на прийом та отримання готових документів і дали можливість учням випробувати запис до електронної черги.

«Центр надання адмінпослуг потрібен насамперед для зручності громадян. Якщо раніше, аби отримати певну послугу, потрібно було відвідати низку інстанцій по всьому місту, зібрати купу довідок, то тепер все відбувається в одному місці. У закладі також можна отримати консультації від представників різних організацій», –пояснили учням під час екскурсії.

Крім того, десятикласники дізналися про ще одну структуру ЦНАПу – Центр обслуговування громадян, де реєструються та отримують всю необхідну допомогу внутрішньо переміщені особи, котрі приїжджають до міста. Там переселенцям надають необхідну фахову підтримку від пенсійного фонду, центру зайнятості, юридичну допомогу тощо.


« повернутися

Вхід для адміністратора