Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Міська влада надає гранти у галузі освіти

Дата: 02.05.2023 16:47
Кількість переглядів: 15

Положення загальноміського конкурсу на отримання грантів Черкаського міського голови у галузі загальної середньої освіти сьогодні ухвалили на засіданні виконавчого комітету.

Напрями реалізації грантових проєктів такі:

Освітній івент - проєкти, в яких запропоновано проведення розвиткового, навчального, виховного заходу із залученням учнівської молоді міста.

Навчальний продукт - проєкти, по завершенню яких буде розроблено методичні матеріали (онлайн посібники, відеоролики тощо) для підвищення якості освіти у ЗЗСО.

 Максимальний розмір гранту за кожним напрямом становить 30 000 грн.

Заявки можна подавати до 30 травня

«Ми неодноразово наголошували, що освіта - один із найважливіших чинників розвитку нашого міста. Тому ми максимально спрямовуємо наші сили та можливості, аби вдосконалювати якість освіти в ЗЗСО міста, розвивати ініціативи учнівського самоврядування та створювати сучасний освітній простір», - прокоментувала профільна заступниця міського голови Anastasiia Chubina.

Довідково

Загальноміський конкурс оголошено в рамках Міської програми розвитку ЗЗСО на 2022-2027 рр., яка була прийнята в 2021 році з метою реформування загальної середньої освіти, створення сприятливих умов для підвищення якості загальної середньої освіти, розвитку учнівського самоврядування, забезпечення рівного доступу дітей та учнівської молоді до якісної шкільної освіти в безпечному, комфортному, інклюзивному та сучасному освітньому середовищі.


« повернутися

Вхід для адміністратора