Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Заступниця міського голови Анастасія Чубіна зустрілася з черкасцями, які здобули нагороди в Invictus Games-2023, що відбулися в німецькому місті Дюссельдорф

Дата: 22.09.2023 16:47
Кількість переглядів: 15

На Іграх нескорених, які проходили з 9 до 16 вересня, Вадим Мазніченко виборов золоту медаль у складі збірної команди зі стрільби з лука, а також дві бронзові нагороди в індивідуальних змаганнях з цього виду спорту та в штовханні ядра. Максим Дмитраш завоював дві срібні медалі в стрибках у довжину та веслуванні на тренажерах.

«Черкаси вкотре розгортають перед світом палітру спортивних досягнень, що служать символом незламності нашої нації. Наші спортсмени підтверджують, що Україна - це країна сильних та вольових людей, готових встояти перед будь-якими викликами. Ваші спортивні досягнення не лише приносять славу нашому місту, але й служать надихаючим прикладом для молодого покоління. Ваш внесок у спорт та національний розвиток неоціненний. Ми вас вітаємо та пишаємось», - відзначила профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Також посадовиця від імені міського голови Анатолій Бондаренко вручила спортсменам сертифікати на виплату одноразової допомоги за заслуги перед містом:

Золотий медаліст Ігор Нескорених – 2023 Вадим Мазніченко отримав сертифікат на суму 500 тисяч гривень;

Срібний призер Максим Дмитраш - сертифікат на суму 300 тисяч гривень.

Одноразову допомогу за медалі на змаганнях спортсменам виплатять у межах міської Програми розвитку фізичної культури та спорту у м. Черкаси на 2022-2026 роки.

Нагадаємо, що у цьому році Україна показала найкращий результат в історії на Іграх нескорених (Invictus Games) - змаганнях для військовослужбовців та ветеранів, які зазнали поранень або травм. Українські спортсмени вибороли 34 медалі: 12 золотих, 14 срібних та 8 бронзових.


« повернутися

Вхід для адміністратора