Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Благодійний концерт на підтримку ЗСУ відбувся у Черкасах

Дата: 23.09.2023 21:00
Кількість переглядів: 13

На площі біля міської ради із благодійним концертом виступили представники 156 батальйону 118 бригади ТрО, Національної Гвардії України, Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та екс-розвідник Олександр Гуменний. А спеціально запрошеною гостею стала українська співачка, авторка і виконавиця власних пісень KOLA.

Цей захід зібрав черкасців та гостей міста, щоб нагадати про важливість допомоги захисникам України. Кожен охочий мав можливість підтримати 156 батальйон 118 бригади ТрО та вшанувати військових ЗСУ. У такий творчий спосіб вирішили наближати Україну до перемоги. Одним із символічних атрибутів благодійного концерту став прапорець, як символ власної участі в цій важливій справі, який всі охочі могли отримати за донат.

Також міський голова Анатолій Бондаренко висловив подяку KOLA за безкоштовний виступ та наголосив про важливість подібних ініціатив на підтримку ЗСУ.

«Дякую кожному, хто долучився до збору, сьогодні ми зобов'язані бути надійним тилом для наших захисників, які щодня борються за нашу вільну Україну», - відзначив Анатолій Васильович.

Благодійний концерт став великим заходом по збору коштів для воїнів та нагадування всім про важливість єднання під час війни. Величезна кількість містян прийшли на цю подію, готові підтримати військових та виразити їм свою повагу і вдячність. Тож, протягом концерту черкасцям вдалося зібрати понад 100 тисяч гривень.

«Завдяки небайдужості нашої громади нам вдалося зібрати кошти для 156 батальойну 118 ТрО. Дякуємо українським захисникам та захисницям, які щодня виборюють нашу незалежність та свободу. Також дякуємо українській виконавиці KOLA, яка створила незабутню атмосферу», - зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора