Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Розпочався останній тиждень стажування першої зміни в департаменті освіти та гуманітарної політики

Дата: 13.02.2023 16:52
Кількість переглядів: 19

Насамперед учні дізналися про функції та обов'язки кожного структурного підрозділу департаменту освіти та гуманітарної політики, а також про комунальні підприємства, які підпорядковані департаменту. Діти самостійно мали можливість вибрати управління та відділ, у якому проходили стажування.

Протягом практики, ті, хто обрав управління культури, змогли детальніше познайомитися з їхньою роботою. Там дізналися про організацію заходів у місті, функціонування закладів культури та специфіку роботи мистецьких шкіл.

Діти, які вибрали управління гуманітарної політики побували на заходах, де ознайомилися, які види спорту розвиваються в місті та як проходять уроки воєнної та медичної підготовки. Також довідалися про засади формування бренду міста та маркетингову стратегію.

В управлінні освіти діти ознайомилися з освітнім процесом, харчуванням, відвідуючи міські заклади освіти. Також їм розповіли про організацію навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Відзначимо, до кінця стажування керівники практики оцінять роботу та творчість стажерів з огляду на окресленні для них завдання, зацікавлення в роботу та відвідування. А сама молодь напише мотиваційне есе та розповість про цікаві ідеї, які б вони хотіли реалізувати в місті.

Нагадаємо, що наступна зміна буде стажуватися з 20.02 до 10.03. Загалом 135 учнів пройдуть практику, з яких буде обрано 5 учнів з найбільшою кількістю балів. Далі вони зможуть продовжити стажування у міського голови Анатолія Бондаренка, а також в органах місцевого самоврядування у місті-побратимі Вальмієра.


« повернутися

Вхід для адміністратора