Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради
Місто Черкаси
Міністерство освіти
і науки України
 

Реалізовано перший грантовий проєкт у галузі освіти

Дата: 25.09.2023 10:05
Кількість переглядів: 22

Днями в одній з міських шкіл стартував освітній захід під назвою «4К- школа Genius Olympiad Ukraine». Цей проєкт реалізовано Людмилою Довгаль, завдяки спільним зусиллям педагогів та учнівського самоврядування школи, які взяли участь у загальноміському конкурсі на отримання грантів Черкаського міського голови у галузі загальної середньої освіти.

Основною метою освітнього івенту є підвищення якості та рівня проєктів, які будуть представлені від школи в новому сезоні найбільшої олімпіади екологічних проєктів Genius Olympiad Ukraine. Для учасників планується проведення різноманітних освітніх заходів, таких як хакатон креативності, тренінгів з комунікації, дизайну мислення та психології успіху.

Тож, перша сесія «4К- школи Genius Olympiad Ukraine» відбулася у форматі тренінгу креативності, направленого на розвиток та вдосконалення навичок креативного письма, сторітелінгу, а також створення креативних сценаріїв для короткометражних фільмів чи анімацій, що стосуються екологічних питань та практики сталого розвитку. Спікером та тренером цієї сесії стала Ганна Клименко – Синьоок, відома літераторка та лауреатка літературних премій, яка є викладачем ННІ української філології та соціальних комунікацій ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Учасники проєкту мали можливість зануритись в умови та правила участі в єдиній офіційно афілійованій в Україні Національній Олімпіаді Геніїв - Genius Olympiad Ukraine та взяти участь у теоретичній студії «Я розвиваю власну креативність», практичному семінарі з креативного письма, психологічних тренінгів і інтерактивних вправ з кліматичної освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора